Με εμπειρία 40 ετών στο χώρο των υφασμάτων

Μια μεγάλη γκάμα από βαμβακερά υφάσματα ζέρσεϋ και όχι μόνο, σας περιμένει να την εξερευνήσετε!

Φωτογραφία από υφάσματα στο κατάστημα, ΣΑΡΡΗΣ Υφάσματα Χονδρικής & Λιανικής

Η αγορά εξελίσσεται, δημιουργεί νέους κανόνες, διαμορφώνεται, αλλά πάντα προχωράει. Εμείς δίνουμε στην επιχείρησή μας την ευκαιρία να εξελιχθεί μέσα από αυτό το site και να προσθέσει νέα ματιά στον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα. Νικητής βγαίνει αυτός που έχει καταλάβει την νέα τάξη πραγμάτων. Νιώθωντας τον παλμό της αγοράς, αφουγκραστήκαμε ότι στον κλάδο του υφάσματος ζέρσεϋ χονδρικής πώλησης, αξίζει να υπερβούμε εαυτό και να επιδείξουμε και σε σας την δράση και την κινητικότητα του καταστήματός μας.

Φωτογραφία από ύφάσματα στο κατάστημα ΣΑΡΡΗΣ Εμπόριο Υφασμάτων Χονδρικής & Λιανικής

Η εταιρεία ΣΑΡΡΗΣ Υφάσματα εδώ και 40 χρόνια δρα ανοδικά σημειώνοντας επιτυχία στο χώρο του βαμβακερού υφάσματος και όχι μόνο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ως γνήσιοι επαγγελματίες! Αποτέλεσμα αυτής της ανοδικής μας πορείας είναι η κατασκευή των ιστοσελίδων μας (www.efasma.gr, www.yfasma.shop) όπου όλοι οι έμποροι – βιοτέχνες και απλοί καταναλωτές μπορούν να βρούν το ύφασμα που θέλουν όπως, φούτερ, μακό, ίντερλοκ, πικέ, ρίπ, βαμβακολύκρα και άλλων ειδών σε ποικιλία χρωμάτων και μοναδικές τιμές!

Φωτογραφία από υφάσματα ριπ (rib), efasma.gr, Σαρρής εμπόριο υφασμάτων

Έτσι για σας που έχετε αποφασίσει να είστε δραστήριοι και επιλεκτικοί, σας καλωσορίζουμε σε αυτό μας το εγχείρημα και σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε. Δώστε στο κατάστημα & την βιοτεχνία σας την ευκαιρία να ανταπεξέλθει, να γνωρίσει νέες λύσεις και ιδέες που πηγάζουν μέσα από την ίδια την αγορά.

Φωτογραφία από φορτηγάκι με υφάσματα, ΣΑΡΡΗΣ Υφάσματα Χονδρικής & Λιανικής

Μαζί θα εξερευνήσουμε αυτό τον μαγικό χώρο των υφασμάτων ζέρσεϋ και θα βρούμε το κατάλληλο για τον έμπορο και βιοτέχνη που θέλει μόνο το καλύτερο!

Φωτογραφία από Χρωματολόγιο Φούτερ δίκλωστου υφάσματος της εταιρείας Σαρρής Εμπόριο Υφασμάτων
Εικόνα με λογότυπο Σαρρής εμπόριο υφασμάτων

Εικόνα λογότυπου διαστάσεων 180x180, Σαρρής υφάσματΕλληνικά Υφάσματα 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ελληνικά υφάσματα παραγωγής μας, όπως Πικέ, Μακό, Βαμβακολύκρα και άλλα, από 100% Ελληνικό πεννιέ βαμβάκι.

Δείτε τα υφάσματα:

ΣΑΡΡΗΣ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Με εμπειρία 40 ετών στο χώρο των υφασμάτων, μια μεγάλη μεγάλη ποικιλία από βαμβακερά υφάσματα ζέρσεϋ & όχι μόνο, σας περιμένει να την εξερευνήσετε!

0% Ποιότητα & Προσιτές Τιμές!
0 Χρόνια εμπειρία στα Υφάσματα
0% Εξυπηρέτηση & Επικοινωνία